15 noiembrie 2006

Radio pe net

RENEGADE RADIODe cîteva zile s-a dat drumul la Renegade Radio – singurul radio care îşi bagă. Nu contează ce, atîta vreme cît are unde... Realizatorii, puţini dar incompetenţi, se exprimă pe cît de mult, pe atît de prost şi, din cînd în cînd, într-un mod ambiguu pentru a crea – în opinia lor – senzaţia de mister. Muzica este un zgomot incert de rock şi punk, în general oferită de trupe obscure pentru că probabil radioul nu-şi permite achiziţionarea de trupe care au ieşit din anonimat. Informaţia utilă sau interesantă – atunci cînd există – este oferită într-un mod absolut neprofesional de oameni care nu ştiu pentru ce există butonul de "mute".

Exprimarea hlizită a RăzvrăTinei de dimineaţă îşi atinge în parte scopul de a te deştepta (din somn, evident) pentru că nimeni nu mai poate dormi liniştit după ce aude atrocităţile alea (şi nu mă refer aici la muzică). Din fericire nu vorbeşte decît 2 ore. Dar le vorbeşte zilnic între 9 şi 11... Şi cînd te bucuri că ai scăpat, apare unul care se crede buricul pămîntului şi căruia i se fîlfîie la fiecare al doilea cuvînt. Fîl – fîl... fîl – fîl... În fine, nu au ştiri, ceea ce e oricum mai bine decît să aibă ştiri proaste; însă departamentul de ştiri are o emisiune de subiectivisme de la 17 la 19 în care nu spune niciodată nimic coerent. Ca şi cînd asta n-ar fi suficient de deprimant, de la 19 la 22 e unul care vorbeşte sictirit despre viaţă şi pune muzică de care nu a auzit decît el.

La Renegade Radio nu există emisiuni, cu excepţia emisiunilor "tematice" din fiecare seară de la ora 22. Formatul e interesant, însă e păcat de efortul depus, entuziasmul nesuplinind întotdeauna lipsa profesionalismului. În concluzie, admirabilă iniţiativa, era nevoie şi de nişte d’ăştia ca să se diversifice puţin oferta radio, însă dacă vreţi un radio profesionist, ascultaţi în continuare

5 comentarii:

Gabriel M spunea...

Multa bafta cu noul proiect! Totusi, sper ca nu esti PREA dimineata.

Anonim spunea...

Azi am ascultat prima data si mi-a placut foarte mult... pe bune...Bafta multa... va tzin pumnii.

Unknown spunea...

mai mor de ciuda ca nu pot asculta. dar pumnii ii tin oricum strinsi.

blinder spunea...

personal raman cu lynx :D

muffin spunea...

"Muzica este un zgomot incert de rock şi punk, în general oferită de trupe obscure pentru că probabil radioul nu-şi permite achiziţionarea de trupe care au ieşit din anonimat."
mi se pare neplacut sa insulti o trupa care nu se vinde, avand in vedere cate compromisuri trebuie sa faci ca sa ai succes