01 octombrie 2006

Uneltele subconştientului

Cartea trecutului:Această carte simbolizează timpul de reculegere după o perioadă de conflicte. Cu toate că te-ai simţit istovită atît din punct de vedere fizic, cît şi emoţional, forţa ta interioară şi perseverenţa te-au ajutat să depăşeşti acele momente.

Armistiţiu. Laşi garda jos atunci cînd realizezi că a trecut ce era mai greu.

După o perioadă de recuperare, te simţi ca nouă.

Cartea prezentului:Primeşti un mesaj care te va umple de inspiraţie, pasiune sau care te va determina să-ţi explorezi creativitatea.

Începe o perioadă care-ţi va permite să-ţi pui în valoare talentul. Profită.

Această carte mai poate simboliza naşterea unui copil sau trăiri emoţionale intense.

Cartea viitorului:Puterea de a depăşi dorinţele şi de a fi în armonie cu ceilalţi...La horoscop, dacă te străduieşti puţin, te regăseşti în absolut toate zodiile. Toţi avem bani de luat, toţi avem o relaţie sentimentală (sau măcar speranţa uneia), toţi am depăşit o perioadă grea, toţi avem lucruri importante care se derulează la momentul respectiv...

Ghicitul în palmă, cafea sau în cărţi este la fel de permisiv şi ambiguu ca să-ţi permită să găseşti cel puţin un element familiar. Unora dintre noi le displace profund să audă din partea prietenilor "O să fie bine", gîndind la modul "da’ tu de unde ştii aşa sigur?" însă îşi programează starea de spirit în funcţie de horoscopul auzit la nu ştiu ce post de radio.

Nu-s un mare fan al cărţilor de tarot, deşi există seturi absolut fantastice din punct de vedere artistic, însă m-am regăsit ici şi colo în interpretarea mea virtuală. Şi, da, m-am simţit bine... Partea cu "Puterea de a depăşi dorinţele şi de a fi în armonie cu ceilalţi" a fost de-a dreptul genială. Prietenii ştiu de ce...


Iată şi varianta originală .

Pentru amatorii de tarot – şi nu numai – testul poate fi găsit aici.

Niciun comentariu: