26 septembrie 2008

Calin, file de poveste

Fri, Sep 26, 2008 at 10:57 AM
subject: Re:
mailed-by gmail.compentru ca tu spui ca e o premiera absoluta, iti multumesc pentru straduinta. Ma asteptam sa scrii in tonul in care ne-am amuzat pe chat, dar si asa e bine.

Prima impresie despre care vorbesti e foarte importanta. E momentul in care cineva ia o decizie. La mine a fost mai mult un sentiment pozitiv; unele persoane emana o energie care te fac sa iti doresti sa le fii in preajma, altele nu. Desi nu mai am impulsivitatea de a lua decizii bazate doar pe o chestie de moment, am spus ca merita sa mai stam de vorba. Si pentru ca nu sint genul care asteapta sa vina muntele la Mahommed, ti-am vorbit.

Din pacate singurul instrument la indemina a fost chatul, si e destul de greu sa percepi nivelul de interes intr-o conversatie plina de hlizeli, aluzii si fete zimbarete. Pe chat nu poti sa apreciezi corect daca omul care iti vorbeste simte intr-adevar ceea ce spune, asa cum nu poti stii daca nu cumva spune lucrurile alea la o gramada de lume.

A "fi impreuna" asa cum spui tu are mai multe graduri de interpretare. Daca a fi impreuna inseamna doar a trai momentul, nu este nevoie sa ne cunoastem mai mult decit ne stim deja. Iar trecutul fiecaruia nici macar nu e nevoie sa fie trecut. O camera decenta de hotel cu o sticla de vin poate deveni o amintire frumoasa.

Daca a fi impreuna inseamna putin mai mult decit atit, poate fi un lucru inteligent sa ne cunoastem putin mai bine. La un moment dat, cind pasiunea devine rutina, daca doi oameni nu au altceva in comun, lucrurile se termina prost. Oricum, lucrurile se pot termina prost oricind din o multime de alte motive. Sfatul meu este, daca intr-adevar se va ajunge acolo, sa ne ferim de cuvinte mari si sa incercam sa facem din perioada petrecuta "impreuna" un moment placut pentru amindoi.

Tina

Niciun comentariu: